Elly

Elly Jhari van Wieren

Via het lichaam, via het hier en nu, de weg naar huis

Ooit heeft iemand tegen mij gezegd: “als jij spreekt over lichaamswerk, innerlijk kindwerk, gaan je ogen twinkelen”. Deze twinkeling is voor mij een metafoor voor energie, ontspanning, bewustzijn, voldoening, een JA!

Ik heb een lange tijd ervaren dat ik “gedwongen” werd een bepaalde weg te bewandelen. Het leven overkwam me als het ware. Maar niets is minder waar! Ik heb ontdekt dat ik in het hier en nu een keuze heb, iedere dag weer opnieuw.

Her-inneren

Door lichaamswerk in combinatie met werkvormen zoals het innerlijk kindwerk, traumawerk en energetisch werk, voel ik mij gelukkiger, gezonder, energieker en meer ontspannen. Ik heb geleerd om effectiever met mijn problemen om te kunnen gaan. Meer ruimte voor positieve emoties, meer vreugde voor gewone bezigheden zoals gezin en werk. Het heeft ervoor gezorgd dat ik waardering en liefde voor mezelf kan ervaren. Ik heb mezelf weer leren her-inneren. De weg naar huis…Je ware zelf kun je misschien vergeten zijn, maar het is niet verdwenen!

Overzicht van opleidingen en beroepsregistraties

Opleidingen:

Via het Aumm instituut te Usquert heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd: Codependency, psychodrama en interne familie systemen (juni 2021), Growing in love together, relatietherapie (2019-2020), Geboorte workshop (maart 2020), Familie-opstellingen en Systemisch werk (2018), Primal Somatic Traumaheling (2015), Integral Somatic Psychotherapy (ISP) (2015), Primal Rebirth Therapie (2013). Verdere relevante opleidingen: Psychosociale Basiskennis (2016), Basiskennis Personal Coaching (2011), Stressbeheersing (2010), Medische Basiskennis (2010), Vormgeving doelgerichte Fantasie- en Klankreizen (2009), Klankmassagetherapie (2008), Klankmasseur (2007), Reiki I tm III (2002-2004).

Beroepsregistratie:

Beroepsvereniging SBLP reg.nr.: 16056714 website SBLP kwaliteitsborging

Koepel RBCZ/TCZ reg.nr.: 808270R website koepel RBCZ

AGB zorgverleners code: 90047952AGB praktijkcode: 90056525

Kamer van Koophandel nr.: 05086340

Voor het klachtenreglement verwijs ik je naar: klacht- en tuchtrecht

Elly Jhari van Wieren

Ik ben geboren in Friesland (1967), moeder van 2 prachtige kinderen en nu wonend en praktijkhoudend in Zalk, een mooi dorpje nabij Zwolle/Kampen. Uit nieuwsgierigheid, interesse en voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling heb ik verschillende trainingen gevolgd (Primal Rebirth Therapie, Traumatherapie, Klankmassage, Energetische Therapie, Familieopstellingen, Relatietherapie e.a.). Voor mij de weg naar huis…