Training je eigen wijze weg, een workshopreeks waarbij je contact leert maken met het kind in jezelf

Vanaf februari 2013 geef ik de workshopreeks Je Eigen Wijze Weg in Zwolle. Sinds 2022 geef ik de training samen met Margot Shunya Dopheide van Innertrans.

De workshopreeks bestaat uit een deel 1 en een vervolgserie deel 2. Aan de tweede serie kun je dus deelnemen wanneer je deel 1 hebt gevolgd. je eigen wijze wegKijk hieronder en/of op de agenda wanneer de volgende start of neem contact met me op.

De training bestaat uit een zorgvuldig opgebouwde cyclus van acht dagdelen waarin je gaandeweg contact leert te maken met het kind in jezelf (je gekwetste kind en je natuurlijke kind) en de wijze waarop je in je leven dat deel van je zelf hebt leren beschermen. Je leert er over je conditioneringen en overtuigingen die je hebt opgedaan over jezelf en over de invloed van de opvoeders, je omgeving en je school. Maar dat is maar het halve verhaal. Want tegelijkertijd leer je hoe je daar steeds meer van los kunt komen, hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind. Je leert dat je een keuze hebt! Je wordt niet meer geleefd door oude overtuigingen en invloeden, maar je bepaalt zelf hoe je wilt leven, hoe je vrijer kunt leven en relateren. Je leert hoe je steeds meer je eigen wijze weg kunt gaan, vanuit je volwassenheid.