Het moet helemaal anders!

Het moet helemaal anders

Het moet helemaal anders, ik wil het nu klaar hebben, ja, en dan natuurlijk zo snel mogelijk…..
Zo ging het met mijn nieuwe website en logo.
In een kindstuk zat ik dus: “geen tijd ervoor nemen, het moet snel gebeuren en natuurlijk alles helemaal nieuw!”
Feitelijke omstandigheden maakten dat het niet een geheel nieuw logo kon worden….en achteraf gezien klopt dat nu helemaal.

Meer zichtbaar.

Na het afronden van de traumaopleiding wilde ik met mijn bedrijf meer zichtbaar worden en dacht ik dat het dan allemaal opnieuw en anders moest. Maar de kern van mijn logo vond ik nog steeds mooi. Met behulp van een professional een beetje bijgeschaafd: wat weggelaten, kleur toegevoegd, een andere uitstraling door een ander lettertype.
En dat loopt nu parallel in het proces wat ik zelf doormaak in mijn persoonlijke omstandigheden en in de groei van mijn praktijk: de basis is er al, steeds meer oude overtuigingen loslaten, het een en ander verfijnen, meer leven vanuit mijn passie, mijn hart volgen. En wat meer kleur in mijn leven.

Ooit in mijn praktijk gestart met werkmethoden voor het inzetten van ontspanning, naast het loslaten van b.v. voetreflexologie weer uitgebreid met klankwerk, innerlijk kindwerk en traumawerk. En deze werkmethoden niet alleen ten behoeve van mijn praktijk, maar vooral ook voor mijn eigen ontwikkeling.

Je hoeft niets te veranderen, je hebt nu een keuze…

Je hoeft niet helemaal te veranderen. Als kind moest je dat al zo vaak, veranderen, aanpassen. Het gaat eigenlijk om het terugvinden van jezelf, je weet dat er meer mogelijk is, steeds meer verbinding maken met je essentie….er ontstaat steeds meer een zuivere volwassene!

Je hebt je lichaam nodig om meer de zuivere volwassene te zijn, dan krijg je het stuur weer in handen. Bewustzijn is dus daarover heel belangrijk, dan kun je keuzes maken. Je hoeft niets te veranderen, je hebt nu een keuze…