Na een energetische sessie voel ik me diep ontspannen, geborgen en dicht bij mezelf.

“Ik had veel last van spanningen en angsten en zat veel in mijn hoofd. Elly heeft mij o.a. geleerd te aarden, vaak waren we de eerste 10 minuten van de sessie bezig met de voeten voelen op de grond. Daarna voelde ik me veel helderder, beter bij mezelf en minder gespannen. Deze oefening doe ik thuis nog regelmatig. Ik voel me op mijn gemak bij Elly. Ik heb/had er zeker voor over om een uur te rijden voor een afspraak. Elly in een paar eigenschappen: professioneel, betrokken, intuïtief, veelzijdig, warm, goed luisteren, geen oordeel, vrouw (!).  Na een energetische sessie voel ik me diep ontspannen, geborgen en dicht bij mezelf. Het is echt een cadeautje voor je lichaam en geest. Verder is de praktijkruimte mooi aangekleed.”  Janny Tiemessen te Diever. Innerlijk kindwerk, traumawerk, energetisch werk.

 

Eerder had ik het gevoel dat ik slachtoffer was van de situatie. Nu heb ik het gevoel dat ik er zelf iets aan kan doen.

“Ik was anders… Hierdoor heb ik de illusie gekregen dat wie ik ben fout is en wat ik moet zijn goed is. Gepaard met veel spanning en emotionele blokkades in mijn lijf en geest. Ik wilde graag naar deze spanning en blokkades kijken. Het gevoel krijgen dat ik er mag zijn. Ik kwam erachter dat ik in de knoop zat en dat dit te maken had met mijn opvoeding. Veel emoties hadden geen plek in mij en ik wilde deze een plekje kunnen geven.

Eerder had ik het gevoel dat ik slachtoffer was van de situatie. Nu heb ik het gevoel dat ik er zelf iets aan kan doen. Ik heb bijna geen irritaties meer naar mijn ouders. Ik accepteer meer hoe ze zijn en dat zij hun best hebben gedaan. En dat zij ook net als ik hun blokkades hebben meegekregen van hun ouders. Ik kan mijn innerlijk kind voelen en ervaren wat het nodig heeft en daar mijn hulpbronnen voor inschakelen. Ik heb kunnen ervaren wat mijn gevoelens waren tijdens mijn kindertijd. Ik weet nu dat ik niet gek ben en dat ik mijzelf serieus mag nemen in wat ik heb meegemaakt. Hierdoor kan ik makkelijker liefdevoller naar mezelf kijken.

De sessies waren goed afgewisseld, in beweging en er was een diversiteit aan oefeningen. Ik werd goed opgevangen door Elly. Liefdevol, maar toch ook krachtig in dat je mag zijn wie je bent. Elly is een zacht, liefdevol mens die weet waar ze het over heeft. Ze heeft humor waardoor ze het op een luchtige manier kan vertellen. Ze laat zien wie zij is in alle openheid waardoor de oefeningen tot zijn kracht kunnen komen. Hoe heftig de ervaringen ook waren, er was vrijheid om dit op je eigen wijze manier dit te delen.” M. te Zwolle. Innerlijk kindwerk.

 

Mijn eigen wijze weg waarbij ik een enorme grote persoonlijke groei heb doorgemaakt.

“Deze workshopreeks heeft echt voldaan aan mijn verwachtingen, zelfs meer. Mijn vraag waarmee ik kwam is volledig beantwoord. Mijn eigen wijze weg waarbij ik een enorme grote persoonlijke groei heb doorgemaakt.” Dhr. van den Berg te Deventer. Je Eigen Wijze Weg.

 

Deze training heeft mij dieper in verbinding gebracht met mijn hart.

“Deze training heeft mij dieper in verbinding gebracht met mijn hart en daarmee mijn innerlijk kind. En wat is ze mooi en krachtig! Mijn dank voor de warmte, zachtheid en de ruimte die er gegeven is om er te mogen zijn.” Y. te Zwolle. Je Eigen Wijze Weg.

 

Ik mag mezelf zijn.

“Ik heb nu kunnen beseffen dat ik voor mezelf moet zorgen. Ik heb gevoeld dat ik mezelf serieus moet nemen. Ik heb gevoeld dat ik echt verdrongen pijn heb. Ik mag mezelf zijn. Verbinding met anderen vind ik belangrijk, en dat voelt goed. Liefde zit meer in kleine dingen.  De begeleiding is erg fijn en rustig. Laten zien dat ze ook maar mensen zijn. En brengen humor…” M. te Zwolle. Je Eigen Wijze Weg.

 

De inhoud van de workshopreeks is fijn, intensief, warm en veilig.

“Ik had niet gedacht dat er op 1 dagdeel zo veel kon gebeuren en dat het thuis ook nog doorwerkt. Het onderzoeken, het kijken wat bij mij past en helpt, neem ik mee uit deze workshopreeks. De inhoud van de workshopreeks is fijn, intensief, warm en veilig. De begeleiding is fijn, rustig, betrokken, professioneel en niet oordelend.” Janny Tiemessen te Deventer. Je Eigen Wijze Weg.

 

Ik sta steviger in mijn schoenen nu, en meer in mijn lichaam.

“Ik sta steviger in mijn schoenen nu, en meer in mijn lichaam.” B. te Nunspeet. Je Eigen Wijze Weg.

 

Dans en lichaamswerk was voor mij belangrijk om in mijn lijf te komen, op een zachte manier.

“Ik heb meer inzicht gekregen in mijn hulpbronnen, in enkele overtuigingen en in de relatie met mijn ouders en ben dichterbij mijn innerlijk kind gekomen. Dit was ook mijn wens en verwachting. De workshopreeks heeft een mooie opbouw, het gaat stapsgewijs. Dans en lichaamswerk was voor mij belangrijk om in mijn lijf te komen, op een zachte manier. De begeleiding vond ik verzorgend, betrokken, zorgvuldig, voedend en informatief.” S. te Olst. Je Eigen Wijze Weg.

 

Ik ben me meer bewust van wat mijn lichaam me vertelt. Het voelde veilig.

“Wat ik precies moest verwachten, wist ik niet zo goed. Maar ja, een kennismaking met hoe dingen uit je jeugd je nog beïnvloeden, meer bewustwording. Het werkt door merk ik! Ik ben me meer bewust van wat mijn lichaam me vertelt. Bewuster van denkbeelden in mijn hoofd, ben ik dat, is dat waarheid? Ik mag zijn zoals ik ben, hoewel het ook voelt alsof ik hier zeker nog niet klaar mee ben en er verder mee wil. De workshopreeks zat goed in elkaar, veel verschillende dingen zijn aan bod gekomen. De begeleiding vond ik prettig, fijne liefdevolle vrouwen met humor! Jullie geven mij het gevoel dat ik er mocht/mag zijn. Het voelde veilig.” M.E. te Zwolle. Je Eigen Wijze Weg.

 

Een goede ondersteuning/toevoeging aan het proces waar ik reeds in zat.

“Wat ik moest verwachten wist ik niet zo goed, maar het was een goede ondersteuning/toevoeging aan het proces waar ik reeds in zat! De begeleiding was enthousiast, vrolijk, vriendelijk en begripvol.” M. te Zwolle. Je Eigen Wijze Weg.

 

Ik kreeg heldere inzichten tijdens of na een klankmassage.

“Ik was op zoek naar het hervinden van mijn eigen balans omdat ik bepaalde situaties/reacties niet meer goed en objectief kon beoordelen.  Ik voelde me van tijd tot tijd erg onrustig en had veel behoefte van bevestiging van anderen. Ik besloot klankmassage te ondergaan omdat ik tijdens de training innerlijk kindwerk daarvan hoorde. Zelf heb ik ook veel met klank, muziek en meditatie. Het heeft me inzicht opgeleverd. Ik heb een helderder blik vanuit mezelf (de ik) naar mijn omgeving. De situatie is nu verbeterd door de bijzondere werking van de klankschalen en de persoonlijke aandacht/zorg van Elly. De klankschalen werken nog lang door. Na 1 van de behandelingen zag ik de kleuren ineens intensiever, na een andere voelde ik een duidelijke bevestiging van een nieuwe start. Soms kreeg ik helder(e) inzicht(en) tijdens of na een klankmassage.  De stiltes in en tijdens de behandeling en het gebruik van een shanti windgong na de klankschalenmassage vond ik goed aan de werkwijze. Verder is er veel persoonlijke aandacht en zorg tijdens, en na de massage.” Dhr. van den Berg te Deventer. Klankmassage.

 

Reiki is een ontspannende manier om mezelf op te laden.

“Ik had een flink aantal jaar geleden de Reiki I inwijding mogen ontvangen. Nu was ik eraan toe om een vervolgstap te maken en deze energie uit te bouwen. Reiki is voor mezelf een ontspannende manier om mezelf op te laden. Het helpt om tot mezelf te komen en eenvoudige klachten op te lossen. Reiki II was voor mij bedoeld als een opfrissing en eventueel deze energie door te geven aan anderen. De cursus heeft weer een totaal nieuwe dimensie aan de Reiki gegeven. Met name dat door deze inwijding ruimte, tijd en plaats wegvalt, vind ik een hele bijzondere stap. Ik heb een plezierige middag gehad met Elly. Elly neemt de tijd om te aarden en om af te stemmen. Haar rustige manier van doen stelt gerust en zorgt dat je je ontspannen voelt. De informatie was heel duidelijk en Elly stelt regelmatig vragen zodat het een heel persoonlijk afgestemde cursusdag werd.” Petra te Kampen. Reiki cursus.