Iedereen kan Reiki leren! Gebruik het in de eerste plaats voor jezelf, om weer terug te komen bij jezelf. En als je dat wilt, kun je anderen ermee helpen. Reiki-cursussen kunnen individueel worden gedaan of in groepsverband.

Er zijn 3 Reiki graden:

Reiki 1

Bij Reiki 1 leer je de technieken om jezelf en anderen te behandelen. Je ontvangt 4 afstemmingen en je energiebanen worden weer “heropent”. Reiki 1 wordt op 2 (opeenvolgende) avonden of dagdelen gegeven. Je kunt de cursus individueel volgen of met meerdere personen: zie agenda voor data of neem contact op om individueel af te spreken.

Reiki 2

Reiki 2 geeft een extra dimensie aan de energie van heling. Je leert met symbolen en bijbehorende mantra’s op afstand te behandelen. De Reiki-energie wordt nog krachtiger op jou afgestemd. Reiki 2 bestaat uit een avond of dagdeel. Je kunt de cursus individueel of met meerdere personen volgen. Zie agenda of neem contact op om individueel af te spreken.

Reiki 3

Reiki 3 of Master Graad bestaat uit 2 delen, Reiki 3a en Reiki 3b. Vanwege de grote niveausprong is het raadzaam om tussen beide delen een ruime tijdsduur in acht te nemen. De tijd tussen de afstemmingen zal in onderling overleg worden vastgesteld en er is gelegenheid mee te draaien met een aantal cursussen. Reiki 3a (leerling-Master) en Reiki 3b (Master) bestaat uit een avond of dagdeel. Reiki 3b is de volledige mastergraad waarbij je leert anderen af te stemmen.