Energie in Beweging

Ooit heeft iemand tegen mij gezegd: “als jij spreekt over lichaamswerk, innerlijk kindwerk, gaan je ogen twinkelen”. Deze twinkeling is voor mij een metafoor voor energie, ontspanning, bewustzijn, voldoening, een JA!

Ik heb een lange tijd ervaren dat ik “gedwongen” werd een bepaalde weg te bewandelen. Het leven overkwam me als het ware. Maar niets is minder waar! Ik heb ontdekt dat ik in het hier en nu een keuze heb, iedere dag weer opnieuw.

 

Her-inneren

Door lichaamswerk in combinatie met werkvormen zoals het innerlijk kind, traumawerk, energetisch werk, klankwerk, voel ik mij gelukkiger, gezonder, energieker en meer ontspannen. Ik heb geleerd om effectiever met mijn problemen om te kunnen gaan. Meer ruimte voor positieve emoties, meer vreugde voor gewone bezigheden zoals gezin en werk. Het heeft ervoor gezorgd dat ik waardering en liefde voor mezelf kan ervaren. Ik heb mezelf weer leren her-inneren. De weg naar huis…

 

Je ware zelf kun je misschien vergeten zijn, maar het is niet verdwenen!

Ook jij hebt een keuze, ook jij kunt je eigen weg, je ware zelf ontdekken. Misschien kun jij je dat nog moeilijk voorstellen. Ik nodig je uit om met nieuwsgierigheid jouw weg daarin te gaan onderzoeken.

 

 

 

Elly Jhari van Wieren

Ik ben geboren in Friesland (1967) en nu wonend en praktijkhoudend in Zalk, een mooi dorpje nabij Zwolle/Kampen. Getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. Voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling heb ik verschillende trainingen gevolgd (Primal Rebirth Therapie, Traumatherapie, Klankmassage, Energetische Therapie e.a.) en op dit moment bezig met de training Familieopstellingen. Voor mij de weg naar huis…Elly