stenen herfst

 

 

 

Nooit meer stress! oefenen in ontspanning…

 

Nooit meer stress! oefenen in ontspanning… is een training waarbij je leert om meer ontspanning in je systeem te brengen. Om meer draagkracht te creëren. Om meer je eigen energie te kunnen ervaren. Een balans kunnen vinden tussen op je nemen wat je aankunt en loslaten wat niet voor jou bestemd is.

Nooit meer stress! oefenen in ontspanning… is een lichaamsgerichte training voor het vergroten van je draagkracht en stressbeheersing.
Deze training bestaat uit 5 delen: 4 bijeenkomsten in een (kleine) groep en tussen de 2e en 3e bijeenkomst een individueel moment/consult van 60-75 minuten.

Bij het afspreken van het individueel moment/consult kijken we samen wat op dat moment het beste bij je past: een consult innerlijk kindwerk of traumawerk, een klankmassage, een energetische behandeling, of een combinatie daarvan.

 

Elementen die in de training aan bod komen:

lichaamswerk, meditatie (actieve-, klank- en stiltemeditatie), ademhalingsoefeningen, ontspanningstechnieken, technieken/structuren uit het innerlijk kind en trauma werk.

Om tussen de contactmomenten door het “geleerde” effectief te kunnen toepassen in je thuissituatie, worden kleine huiswerkopdrachten meegegeven.

 

oranje bloem herfst

 

 

Met de oefeningen en inzichten uit de training leer je beter omgaan met stress. Je benadert stress effectiever, je leert je stress als het ware de baas te worden. Hierdoor ervaar je meer innerlijke kracht en gemoedsrust. Daarnaast creëer je meer aandacht en waardering voor je dagelijkse bezigheden. Je gaat inzien wat er voor jou echt toe doet in je leven.

 Wanneer in 2017?

vrij 12 mei (10.00u-12.00u), vrij 19 mei (10.00u-12.00u), vrij 16 juni (10.00u-12.00u), vrij 23 juni (10.00u-12.00u)
na de 2e bijeenkomst individueel moment, onderling af te spreken
Locatie: Zalk (nabij Zwolle)

 

Tarief

De kosten van de training (5 contactmomenten) bedraagt € 169,–.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op per mail info@energie-in-beweging.nl of bel: 06-23493488.

Wil je eerst kennis maken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek van 30 minuten. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In dit gesprek informeer ik je verder over de training en over mijn werkwijze.