Kracht en wijsheid van de groep

Innerlijk kindwerk, stressreductie, het beoefenen van meditatie of het volgen van een Reiki cursus kun je ook volgen in een (kleine) groep.

 

 

“Ik heb heel veel geleerd van de groep. Dat maakt me dankbaar.” M.R. te Deventer.

 

In een groep maak je dus gebruik van elkaars aanwezigheid. De kracht en wijsheid van de groep is de ervaring, geeft veel makkelijker toegang tot je innerlijke wereld. Herkenning en erkenning, gedeelde kwetsingen en levensenergie, intermenselijk contact op een dieper niveau, dan we in het dagelijks leven gewend zijn, kunnen er toe leiden dat deze workshops een grotere bijdrage kunnen leveren aan jouw persoonlijke groeiproces dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

 

“Het werken aan mezelf in een groep zorgt voor versnelling in mijn proces, je leert van anderen ook.” Roy Wolbers te Zwolle.

Je Eigen Wijze Weg

De training Je Eigen Wijze Weg bestaat uit een zorgvuldig opgebouwde cyclus van 8 dagdelen, waarin je gaandeweg contact leert te maken met het kind in jezelf (je gekwetste kind en je natuurlijke kind).  Je leert er over je conditioneringen en overtuigingen die je hebt opgedaan over jezelf en tegelijkertijd leer je hoe je daar steeds meer van los kunt komen, hoe je vrijer in het leven kunt staan door te leren hoe jij als volwassene om kunt gaan met jouw ervaringen als kind…

Je eigen wijze weg ›

Actieve Meditaties

Door meditatie leren we de aandacht van buiten naar binnen keren. Stilte is de grootste kracht die helpt niet te verdwalen in de hectiek van ons overbelaste systeem. Stilte is echter niet iets wat afgedwongen kan worden. Niet iedereen kan zomaar de stilte of diepte ingaan. Daarvoor dien je jezelf eerst in beweging te brengen. Dit kan in de vorm van actieve meditaties…

Meditaties ›

Reiki cursussen

Iedereen kan Reiki leren! Gebruik het in de eerste plaats voor jezelf, om weer terug te komen bij jezelf. En als je dat wilt, kun je anderen ermee helpen. Reiki-cursussen kunnen individueel worden gedaan of in groepsverband.

Reiki ›