Iedereen kan Reiki leren! Gebruik het in de eerste plaats voor jezelf, om weer terug te komen bij jezelf. En als je dat wilt, kun je anderen ermee helpen. Reiki-cursussen kunnen individueel worden gedaan of in groepsverband.

 

Er zijn 3 Reiki graden:

Reiki 1

Bij Reiki 1 leer je de technieken om jezelf en anderen te behandelen. Je ontvangt 4 afstemmingen en je energiebanen worden weer “heropent”. Reiki 1 wordt op 2 (opeenvolgende) avonden of dagdelen gegeven. Je kunt de cursus individueel volgen of met meerdere personen: zie agenda voor data of neem contact op om individueel af te spreken.

Reiki 2

Reiki 2 geeft een extra dimensie aan de energie van heling. Je leert met symbolen en bijbehorende mantra’s op afstand te behandelen. De Reiki-energie wordt nog krachtiger op jou afgestemd. Reiki 2 bestaat uit een avond of dagdeel. Je kunt de cursus individueel of met meerdere personen volgen. Zie agenda of neem contact op om individueel af te spreken.

Reiki 3

Reiki 3 of Master Graad bestaat uit 2 delen, Reiki 3a en Reiki 3b. Vanwege de grote niveausprong is het raadzaam om tussen beide delen een ruime tijdsduur in acht te nemen. De tijd tussen de afstemmingen zal in onderling overleg worden vastgesteld en er is gelegenheid mee te draaien met een aantal cursussen. Reiki 3a (leerling-Master) en Reiki 3b (Master) bestaat uit een avond of dagdeel. Reiki 3b is de volledige mastergraad waarbij je leert anderen af te stemmen.

 

Reiki is voor mezelf een ontspannende manier om mezelf op te laden. Het helpt om tot mezelf te komen en eenvoudige klachten op te lossen. Reiki 2 was voor mij bedoeld als een opfrissing en eventueel deze energie door te geven aan anderen. De cursus heeft weer een totaal nieuwe dimensie aan de Reiki gegeven. Met name dat door deze inwijding ruimte, tijd en plaats wegvalt, vind ik een hele bijzondere stap. Ik heb een plezierige middag gehad met Elly. Elly neemt de tijd om te aarden en om af te stemmen. Haar rustige manier van doen stelt gerust en zorgt dat je je ontspannen voelt. De informatie was heel duidelijk en Elly stelt regelmatig vragen zodat het een heel persoonlijk afgestemde cursusdag werd.
Petra te Kampen

 

Verdere begeleiding, nazorg

Bij elke graad is 1 terugkom moment (dagdeel) begrepen om eventueel je ervaringen te bespreken of voor een behandeling. Dit terugkom moment zal in onderling overleg worden afgestemd.

Reiki-oefenavonden

Ook worden er Reiki-oefenavonden georganiseerd waar de mogelijkheid gegeven wordt om vragen te stellen en elkaar te behandelen. Kijk voor data bij agenda of neem contact op.

 

Tarief

Het tarief voor de Reiki cursus bedraagt  € 150,– per graad.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op per mail info@energie-in-beweging.nl of bel: 06-23493488.

Wil je eerst kennis maken? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek van 30 minuten. Hieraan zijn geen kosten verbonden. In dit gesprek informeer ik je over mijn werkwijze en over de cursus.